WSOP – Det spisser seg til

Posted on

Anders ‘Donald’ Berg vant Spring Championship Of Online Poker i våres sammenlagt og jakter nå samme tittel i WCOOP – Verdensmesterskapet i nettpoker. Etter en litt treg start gikk Berg til topps i Event #16, hvor øvelsen var Pot Limit Omaha 6-max. Dette sendte ham inn i kampen om tittelen, men poengmessig var det fortsatt langt opp til spanske 2FLY2TILT.

Det var før Event #47 $530 Stud Hi/Low, hvor Anders for sikkerthets skyld nok en gang viste at han er en av verdens mest allsidige og stabile turneringsspillere. Andreplassen gav rett i underkant av 19.000 dollar og sørget for å sende sammenlagtfavoritten opp på en delt 5.plass i sammendraget. Med 210 poeng har Berg 70 poeng opp til tidligere nevnte 2FLY2TILT, noe som i praksis betyr at nordmannen trenger en seier eller et knippe solide plasseringer for å kjempe om gullet.

WSOP - Det spisser seg til

Berg er ikke den eneste nordmannen som har tatt hjem solide plasseringer i årets online-VM. Vi har tidligere nevnt bedriftene til ‘RiskStar’, ‘Mad4it4life’ og ‘nordlending’, men i senere tid har flere kommet til med bemerkelsesverdige resultater.

‘d-mon-d’ fikk med seg solide $82.512 for sin 4.plass i Event #28 $1.050 NLHE, mens ‘chillolini’ kunne innkassere $19.434 da han ble nr 3 i Event #31 $320 8-game.

Det stopper ikke riktig der heller, for i Event #35 $215 rebuy ble ‘p3rc4’ $29.609 rikere etter å ha tatt seg frem til 6.plass, mens ‘playitsafe kunne glede seg over $17.907 etter en solid 3.plass i Event #39.

Med andre ord har WCOOP så langt vært en suksess sett med norske øyne, og med ytterligere 10 turneringer å glede seg til er det duket for en spennende innspurt hvor vi kan følge Anders Berg i kampen om sammenlagtseieren; og forhåpentligvis glede oss over flere gode norske resultater underveis.

Fredag slippes en ny utgave av Pokersnakk med Simen og Sverre, og ukens gjester er Petter Northug og Anders Berg!