WSOP – Oppsummering fra siste dager

Posted on

Det har skjedd mye i Las Vegas siden forrige oppdatering. Her får du en oversikt og gjennomgang av alle turneringer som er ferdigspilt og underveis.

Event #5 – $1500 Pot Limit Hold’em var nede på finalebordet ved forrige oppdatering. Nå er turneringen ferdigspilt. Det ble ikke noe nytt armbånd til Daniel Negreanu, som ble slått ut på en femteplass. Vant gjorde Nick Jivkov foran Bryan Pellegrino og John Aguiar. Etter turneringen har Aguiar havnet i en real twitter-krig med WSOPs PR-sjef Seth Palansky. Det er verdt en titt! @JonAguiar og @WSOPRGUY er twitter nicks

Event #6 – $5000 NLHE Mix Max er også ferdigspilt. Denne turneringen spilte den første dagen med ni spillere på bordet, før de spilte med seks spillere neste dag. Den tredje dagen startet turneringen med 32 spillere i et heads up-format, hvor chipleaderen spilte mot shortstacken, nest størst mot nest minst og så videre. Ingen av de virkelig store navnene kom veldig langt i denne turneringen, som til slutt ble vunnet av Aubin Cazals som slo Joseph Cheong i den siste duellen.

Event #7 – $1500 7 card Stud er ferdigspilt, og her fikk vi en spennende heads up mellom to av de store gutta. Barry Greenstein har flere armbånd fra tidligere år, og ønsket seg ett til fra denne turneringen. Andy Bloch har ingen armbånd, men flere andreplasser og ønsket seg IKKE en ny her. Det skulle til slutt bli Bloch som tok sitt første WSOP-bracelet, og han sto for årets bredeste glis så langt på vinnerbildene! David Williams kom på fjerdeplass i denne turneringen.

Event #8 – $1500 Omaha H/L er den siste turneringen som er ferdigspilt foreløpig. Her var det ukjente Herbert Tapscott som vant foran mer kjente Gavin Griffin. John Racener ble nummer seks i turneringen.

WSOP - Oppsummering fra siste dagerEvent #9 – $1500 NLHE Re-Entry er også ny av året for World Series of Poker. Turneringsformen har blitt prøvd ut andre steder, spesielt på 22bet Casino i Los Angeles, og tilbakemeldingene har vært meget gode. Kort fortalt fungerer turneringen slik at du kan kjøpe deg inn igjen på Dag 1b om du ryker ut på Dag 1a.

Ørjan Skommo gikk videre fra den første dagen med 23k, og Henrik Tollefsen gikk videre fra Dag 1b med bare 2.800 etter at han tapte all in preflop med TT mot T9.

Begge to røk dessverre ut tidlig på Dag 2. Turneringen er nede på 33 spillere nå, og Brian Rast leder med nesten 1,5 millioner chips, som er et godt stykke foran Scott Seiver på andreplass med en million. Andre kjente spillere som fortsatt er med er Jonathan Duhamel, Greg Mueller, Paul Wasicka og svenske Pär Hildebrand.

Event #10 – $5000 7 card Stud er nede på 16 spillere. Stud-spesialisten Jeff Lisandro, som vant tre bracelets samme år, ett i hver av de tre stud-øvelsene, leder turneringen foran Eugene Katchalov. Det er mange kjente igjen blant de seksten, deriblandt Mike Sexton, Cyndy Violette og Bryn Kenney.

Event #11 – $1500 PLO har 117 spillere igjen av de 990 som startet. Alle som er igjen er sikret penger, og det er ukjente Chuck Tonne som leder. Av kjente spillere finner vi Michael Binger, Noah Boeken, JP Kelly, Sorel Mizzi Vitaly Lunkin og den ferske bracelet-vinneren Leif Force i feltet.