WSOP – Podcast og ny norsk pengeplassering

Posted on

Det er podcast-tid! Roger & Kjetil er tilbake, og snakker om det som skjer. I tillegg ruller World Series of Poker videre, og det siste døgnet har det kommet en ny norsk pengeplassering!

Ørjan Skommo vant sitt første bord i Event #14 – $1500 NLHE Shootout! Det betød at han var en av de 120 siste spillerne igjen i turneringen. Om han hadde vunnet sitt neste bord også ville han sikret å bli en av de tolv beste, og da er det fryktelig nært et WSOP-finalebord!

Dessverre skulle det ikke gå slik for Ørjan, som spilte seg frem til heads up’en også på sitt andre bord, som var et tøft bord med både Scott Clements, Blair Hinkle og Jason Koon å spille mot.

WSOP - Podcast og ny norsk pengeplasseringØrjan hadde sin motspiller all in med stor ledelse, når begge hadde flushdrag og Ørjan sitt var høyest. I tillegg hadde Ørjan par, og motspilleren måtte dermed ha en tier eller en firer som ikke var ruter for å få straight. Hjerter fire dukket dessverre opp på turn, og noe senere tapte Ørjan resten med T8 suit mot AQ.

Det ble altså en topp 20-plassering på Ørjan i hans første WSOP pengeplassering, men i denne turneringen betaler 13. plass det samme som 120. plass dessverre.

PODCAST:

Roger & Kjetil har snakket litt om det som har skjedd. WSOP Fantasy Team, NPR, EPT Barcelona-kampanjen vår og litt diverse. I tillegg har vi ringt til Thor Hansen som vanlig, og denne gang snakker vi med mannen vi bare har valgt å kalle «Klarsynte Kris!»

Vi tar en kjapp gjennomgang av de andre turneringene fra WSOP også:

Event #9 – $1500 NLHE Re-Entry er over. Ashkan Razavi vant turneringen foran Amanda Musumeci. Brian Rast ble nummer seks i turneringen og Greg «FBT» Mueller ble nummer syv.

Event #11 – $1500 PLO er også ferdigspilt. Her var det Vincent Van der Fluit som vant foran Charles Tonne. Det var ellers et profil-fattig finalebord.

Event #12 – $10k HU NLHE er den tredje turneringen som er ferdigspilt. Her var det mer kjente Brian Hastings som stakk av med seieren foran Jason Mo. Brock Parker og Tommy Chen tapte i semifinalene.

Event #13 – $1500 Limit Hold’em ble vunnet av David Arsht. Al Barbieri som ble nummer tre var den største profilen på finalebordet.

Event #14 – $1500 NLHE Shootout er som tidligere nevnt nede på 12 spillere, som alle har vunnet to 10-mannsbord på veien dit. Ørjan Skommo tapte dessverre heads up på sitt andre bord. Flere store navn er med til finalen, deriblant Layne Flack, Jeff Madsen og Brandon Schaefer.

Event #15 – $5000 Seven Card Stud H/L Championship har nitten spillere igjen. Adam Friedman leder, men han har litt av en gjeng å holde unna for når spillet fortsetter fredag kveld! Bare se på disse navnene: Nybakt verdensmestere John Monnette, Phil Ivey, Phil Hellmuth, Allen Bari, Eli Elezra, Todd Brunson og Bryn Kenney!

Event #16 – $1500 NLHE 6-max er nede på 137 av 1604 spillere. De som er igjen er godt innenfor pengene, og blant de som ble slått ut med en trøstepremie finner vi Viktor Blom og danske Lars Bønding. Mange kjente spillere er fortsatt igjen også: Frank Kasella, James Akenhead, Chino Rheem, Steve Zolotow, Adam Junglen, Matt Glantz, Andrew Frankenberger, Kathy Liebert, Robert Williamson III og Mike Matusow.